Досегашни раководни структури на партијата Интегра преминуваат во редовите на ВМРО-ДПМНЕ, информираат од најголемата опозициска партија во соопштение до јавноста.

Претпладнево лидерот на партијата, Христијан Мицкоски, се сретна со претставници на Интегра во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ, по што следуваат изјави за медиумите.