Изгоре автомобил во центарот на Скопје. Несреќата се случила на булевар ВМРО наспроти Пошта. Како што може да се види од видеото автомобилот е целосно изгорен а со стихијата се справуваат две противпожарни возила.

Засега нема информации за повредени лица, но како што може да се забележи автомобилот е празен.