Недостаток на с*кс може да го уништи секој брак, а кога тој воопшто не постои, како што и се случува на една Англичанка, тоа е огромен проблем.

– Во брак сме 18 месеци и никогаш немавме секс. Не знам што се случува, бидејќи немавме никакви проблеми пред венчавката околу водењето љубов  кое беше вистинско задоволство, вели таа.

– Најлошо од сè е што тој веќе не се мачи во кревет. Постојано повторува дека неговиот пенис не работи правилно. Кога преземам иницијатива, тој веднаш ме прекинува и ми вели дека е уморен или дека не се чувствува добро, објаснува жената.

Таа додава дека се сомнева во неверство.

– Најлошо од се е што не верувам повеќе дека има сексуални проблеми. Се буди секое утро со ерекција, а вчера забележав дека е видливо возбуден додека гледавме неколку еротски сцени на телевизија, посочува таа.

Додава дека е уморна од изговори и вели дека бракот повеќе нема смисла.

– Не знам ни како би му помогнала кога тој не сака да ми зборува за тоа, заклучи разочараната Англичанка.

Советот за оваа разочарана жена бил дека кога мажите имаат проблеми во кревет, обично не сакаат да зборуваат за тоа.

– Кажете му на вашиот сопруг дека го сакате и дека може повторно да го започне либидото. Би било добро да одите на лекар на преглед, и за почеток, обидете се да се опуштите, да започнете со бакнежи и без притисок дека имате секс, обидете се да го вратите вашиот љубовен живот.