Руската група “Angara Contortion” се појавила во шоуто Британија има талент и го оставила жирито буквално без здив. 

Овие четири совршено градени девојки на натпреварувањето дошле од далечната Русија за да покажат што знаат. Откако добиле знак дека може да почнат во студиото настанал молк, а еве и зошто:

[video:https://youtu.be/eq33NwLdrpE]