Вознемирувачко видео од Русија се појави на социјалните мрежи.

Човек облечен како Дедо Мраз на прослава во градинка трчаше и играше со дечињата, одеднаш падна и почина.

Децата мислеа дека тој си игра, но вистината е страшна.