Инструктор за возење ја прашува младата кандидатка: – Што се ослободува кога ќе ја подигнете левата нога од педалата? – Квачилото! – А десната! – Гаста! – Убаво, а кога ќе ги подигнете двете нозе? – Тоа, веројатно, значи дека ќе положам!