Марија ја отпеала темата на Павароти “Карузо” и сите ги одушевила. Нема сомнеж дека ако реши да се бави со музика ќе биде исто толку успешна како и дедо. 

Не за џабе се вели дека крушата под круша паѓа

[video:https://youtu.be/Tn9E2wDxp40]