Видела преубав тепих на интернет и го нарачала, кога видела што и стигнало – зажалила. Она што го нарачала и она што го добила се разликува како небо и земја. Додуша има мала сличност – во колоритот.

Британската водителка Лора Вајтмор буквално се шокирала кога наместо тепихот кој и се допаднал на интернет, а кој се продавал во повеќе димензии, добила чергичка. 

Лора одбрала тепих со поголеми димензии, а добила нешто што може да се искористи како чергичка за пред врата или евентуално за во купатило. 

„И така го нарачав ова, а денес ми стигна ова…“, напишала Лора под фотографиите објавени на Инстаграм.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So I ordered this… and today, this arrived (SWIPE >) ?

A post shared by Laura (@thewhitmore) on