Од ВМРО-ДПМНЕ реагираат на пораката од СДСМ каде треба да ги паркираат возилата.

Во однос на советот на СДСМ изразен преку нивната изјава за тоа каде треба да ги паркираме возилата, веројатно СДСМ се збркале и тоа „М“ веројатно ги означува магарињата кои ги тренираше магарешката влада на Заев.

Но, сепак должни сме да одговориме дека не можеме да го прифатиме Советот на СДСМ бидејќи Зоран Заев се „скапа“ возење во тоа на М!

Дополнително за да не им седи неискористена буквата „М“ ги советуваме истата да ја употребат за паркирање на магарињата кои ги тренираше со цели четврт милион евра нивната досегашна директорка Лидија Димова – се вели во реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ.