На снимки кои последно кружеа на социјалните мрежи, е прикажана жена во продавница во Лондон како напаѓа друга купувачка откако таа одбила да стави маска.

На видеото е прикажан моментот кога жената ја удира другата жена со глава.
На излезот од продавницата имаше група жени кои чекаа ред да влезат во продавницата, додека една од одбиваше да ја стави маската.

Штом влезе внатре, напаѓачката ја удри, па ја тепаше со тупаници и со клоци другата жена која лежеше на земја, додека се забележува и дека еден член на персоналот стои и гледа.

Трета жена се обидува да го спречи мажот кој ја снима тепачката, додека други минувачи влегуваат да ја сопрат тепачката.