Четвртфилалето на “Ѕвездите на Гранд“, судејќи по најава, ќе биде по возбудливо отколку досега.

Имено, менторите дале се од себе кондидатите да ги подготват на што подобар начин, и како што сакат да кажат “пукале од сите топови“.

На сцена оваа сабота ќе се случува се и сешто, почнувајќи со играње, преку Тијана Дапчевиќ која го прати еден од кандидатите на виолончело, па се до натпреварувач кој на сцена се појавил со мотор.

Како сето ова изгледа можете да видете во прилог на крај од текстот… (видео)