Сељанка се вози у комбе и му вика на возача:
– Мајсторе укочи га да се СКИНУ.
Возач: Снајке СКИНИ се ти он сам ке се укочии
Сељанка: Ајде бре како овчар си колко си безобразанн
Возач: По што ме позна дека сам овчар по СТАП ли?