Можеби американскиот фубдал е далеку по непознат на Стариот континент, но во САД важи за најпопуларна споредна работа која според финансиските извештаи претставува тимски спорт во кој се вртат многу пари. Американците знаат како да направат некое натпреварување да биде далеку поинтересно и препознатливо, а најдобар доказ за тоа се згодните девојки кои на паузите на спортските натпревари едноставно блескаат. Токму поради нив, овие спортови во САД се издигнуваат до небо.

Се работи за познатите мажоретки – атрактивните девојки поради кои се зголеми гледаноста на НФЛ лигата. Тоа се сексапилни девојки кои покрај НФЛ ѕвездите се обидуваат да ја зголемат својата слава, а несомнено одлично им оди во тоа.

Меѓу најзгодните секако е и Витни Коварт. Таа воедно е дел од мажоретките на екипата на Филаделфија, а во клубот пристигна пред три години.