Годината која останува позади нас ќе остане одбележана со пехови на познати со облека. А ги мало доста. Некои биле случајни , а некои со намера…

Погледајте галеријата од интерсена “облека” која понекогаш “случајно” сака да говиде светлото на гламурот.

Гвен Стефани

Бритни Спирс

Патриција Контрерас

Ким Кардашијан

Том Круз