Визер ја проширува својата мрежа на дестинации од Меѓународниот Аеродром Скопје.

Oд 1-ви јули се отворa нова авиолинија од Скопје до Салцбург.

Драги патници, една добра вест во овие тешки времиња. Визер ќе ја прошири својата мрежа на дестинации од Меѓународниот Аеродром Скопје. Oд 1-ви јули отворa нова авиолинија од Скопје до Салцбург. Повеќе информации на: https://www.facebook.com/wizzair/videos/2889602941166216/ и https://wizzair.com/