Вардар водеше тешка битка со екипата на Пик Сегед во реваншот во Сегедин. По негативата во првиот дел вардарци се враќаа во игра.

Кој друг ако не капитенот на екипата ќе ја подигне мотивираноста на играчите. Со за него карактеристична пируета постигна гол, а потоа со мотивирачка рекција се обиде да ги крене соиграчите.

Голот и реакцијата погледенете ги во следново видео: