Пожар утринава изби во куќа на улицата „Будимпештанска бр.31“ во скопската населба Тафталиџе.

Од Противпожарната бригада на Град Скопје изјавија дека интервенирале со пет возила и 10 пожарникари. Пожарот кај нив бил пријавен во осум часот.

Пожарот е локализиран, а неофицијално причината е од расипан бојлер.

Пожарот е локализиран, а неофицијално причинет е од расипан бојлер.