(Видео) Русија ги негира обвинувањата на Украина: Бродовите се во нормална состојба

Федералната служба за безбедност (ФСБ) на Русија се огласи по изјавите на официјалните украински претставници дека на бродовите што Русија им ги вратила недостига опрема, тврдејќи дека Украина ги добила своите бродови … Продолжи со читање (Видео) Русија ги негира обвинувањата на Украина: Бродовите се во нормална состојба