И во домашни услови постојат одлични начини за да ги затегнете вашитое стомачни, макар и со само 5 минути вежбање во денот.

Популарната „штица“ е одлична вежба за затегнување на стомачните. Не бара ништо посебно, само трпение. Се вежба било каде. Но, што ќе се случи доколку ја вежбате секој ден цел месец?

Сепак, било какви вежби и да применувате, едно имајте на им едно: не јадете junk food бидејќи нема вежба што може тие калории да ги победи.