Без разлика на се, нема никакво оправдување потегот на Агим Ибраими што го направи во финишот на средбата.

Напаѓачот на Шкендија го удри со глава судијата Иан Грифит, крајно неспортски.

Заслужено доби црвен картон, барем тој треба да се знае дека вака не треба да се однесува еден фудбалер на Шкендија.