Мадона (60) на новогодишната ноќ во 2019 година пееше во еден бар во Њујорк со својот син Давид (13), а на социјалните мрежи се појавија снимки од нејзиниот настап на кои се гледа нејзиниот задник, кој, како што велат нејзините обожаватели, како да се зголемил „преку ноќ”, и се прашуваа дали пејачката отишла „под нож”.

Снимката ја сподели и писателот Перез Хилтон (40), кој исто таја ја забележа ненадејната промена на изгледот на познатата пејачка.

„Дали Мадона стави импланти во задникот?“ праша Перез.

Неговите следбеници се приклучија на „дискусијата” за задникот на Мадона.

„Изгледа како да ставила перница во панталони“, рече еден следбеник, а другите додадоа дека изгледа чудно и дека е премногу стара за тоа. Во коментарите, тие се прашуваа зошто Мадона направила тоа за себе, и се надева дека нејзиниот задник не би бил таков.

„Можеби носи пелени“, рекоа други со коментар дека одлуката на Мадона била „Нова година, нов задник”.

Од настапот за Силвестрово Мадона објави видео, но не се гледа нејзиниот задникот бидејќи се снимала од предната страна. Некои шпекулираа дека таа можеби ставила нешто во панталоните само за настапот.

извор: Makfax