Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска порача дека „За правдата не планирам никаков компромис“.

„Aко се надеваат на некакво ново Пржино, некаков нов договор на кој ќе се повтори реприза на ослабеното ВМРО-ДПМНЕ кое ќе потпишува се и сешто, надополнето со некој преторијанец во преговарачкиот тим, треба да знаат дека тој филм нема да го гледаат.
Ви ветувам правда, а за правдата не планирам никаков компромис“-порача Мицкоски.

Видеото кое го објави и во кое испраќа пораки, погледнете го во продолжение.