Холандска компанија нуди алтернативна форма на менаџирање на стресот и бесот, преку кршење на автомобили.

Корисниците се обезбедени со чекани, палки па дури и стапови за голф, за да ги исфрлат своите фрустрации од себе.

Сепак, сите не мислат дека тоа е најдобар начин за ублажување на стресот.

извор: Makfax