Комисијата за заразни болести смета дека е премногу рано за организирање свадби. Но, ниту ова, ниту тоа што вчерашниот ден беше рекорден по бројот на новозаразени не ги поколеба велешани да организираат веселба.

Утринава во Велес се случи свадба и покрај забраната за овакви собири и настани, пренесува Велес 365.

Видеото може да го погледнете тука.