Доктор Кери Д. Ендру Јаја Маге од Пенсилванија секое бебе го дочекува со роденденска песничка. Вели тоа го научил од својот ментор, а го применува секојдневно затоа што секое бебе е посебно и кога му пее има чувство дека и пее на иднината на светот. 

Породил илјадници жени, но од оваа навика на секое бебе да му ги разубави првите моменти од животот  со весела песничка, нема никогаш да се откаже.