Сексапилната убавица не можеше да побегне од камерите додека влегуваше на свечената церемонија, додека еден од снимателите дури и претера со неговото снимање во задникот, што го забележа и убавата Паулина. Таа максимално се трудеше под белиот фустан да не се „ѕирне“ и повеќе од тоа што е доволно за пред папараците. По се изгледа, скалите и претставуваа најголемиот проблем.

[video:https://youtu.be/jijbgLgx5aE]