Девојчето има четири години и се вика Ива Стојкоска. Од видеата на Фејсбук се гледа дека од мали нозе е по музиката.

На Фејсбук се појави снимка на 4-годишно девојче кое сите ги „залудела“ со својата изведба на песната „Мотори“ на добро познатата група „Дивље јагоде“.

Имено, симатичното девојче танцува и пее со песната, го имитира Ален Исламовиќ. Со мимиките и движењата сите ги насмеала и  ги освоила медиумите во Босна.

Видеото можете да го погледнете на ЕКРАН