Најголемата специјалност на Лари Косила е деталното чистење автомобили, па токму затоа, тој снимил видео со цел да ни објасни како правилно треба да ги дезинфицираме возилата за да се заштитиме од опасниот коронавирус.

Тој споделува неколку трикови за ефикасно чистење на површините во кабината на автомобилот, а како што наведува, најважно е темелно чистење на воланот, на менувачот, кваките од вратите, како и појасите.