Инбар Регев од Израел која има 8 години, сака да поминува време во базенот зад нејзината куќа со специјалниот пријател, а тоа е питон долг  околу 4 метри.

Името на питонот е Бела, исто како и името на главниот лик во цртаниот филм „Убавицата и Ѕверот“.

Инбер вели  дека Бела му била доволно добра пријателка во текот на пандемијата. 8-годишнато девојче и нејзиното семејство живеат во провинцијата Геа во Израел а питонот не е единствената змија во нивниот дом.