На овогодинешното „Британија има талент” досега видовме многу впечатливи настани.

Таа излезе на сцената, се претстави и почна да се соблекува. Сите превртуваа со очите, гледаа во неверување и не очекуваа ништо добро во тој настап.

Но, потоа бабата запеа и ги шокираше сите присутни.

Погледнете го нејзиниот настап, сигурно ќе ве воодушеви.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=l8rtiRNwfvg autoplay:0]