На социјалните мрежи денес може да се најдат милиони видеа. Некои од нив се добри некои помалку, но важно е дека дека околу нас се некако се снима.

Дека не секогаш е се’ лесно и во арамискиот занает, говори токму видеото во продолжение. И тие понекогаш имаат лош ден во својата професија

Погледенте го видеото….