Искрен е?

Богдан Илиќ, српски јутјубер, познат како Баба Прасе, се огласил на својот Инстаграм, и поделил со своите фанови дека е зависник од купување.

Тој на Инстаграм побарал помош: – Здраво на сите, јас сум Богдан, и јас сум зависник од купување намирници, кои апсолутно не ми се потребни. Ве молам – попмогнете ми – рекол тој во видеото каде покажува полна кошница намирници од продавници.

Навикнати сме Богдан на духовит начин снима Јутјуб видео клипови, па се претпоставува дека и овој пат сакал да ги расположи своите фанови.