Се попопуларната пејачка Сенидах настапи на последната вечер од фестивалот „Улаз“ кој се одржа во Белград и буквално сите ги оставила во шок кога застанала на сцената. 

Заради новиот имиџ ретко кој ја препознал – Сенидах повеќе не е русокоса, туку црнка. Дали пејачката навистина направила ваква драстична промена или се работи само за перика, веројатно, набрзо ќе дознаеме. 

Дали ви се допаѓа новиот имиџ на сопственичката на најактуелните хитови во регионот.