Вељко Ражнатовиќ кој со својата мајка Цеца е во изолација откако беше откриено дека имаат корона, денес ги добил резултатите од новиот тест кои покажале дека е негативен. 

И покрај тоа Вељко ќе остане во излолација бидејќи за неколку дена треба да направи нов и ако и тој излезе негативен тогаш ќе може да излезе надвор.

„Денес стигнаа резултатите од тестот кој Вељко го направи во понеделникот, и тој е негативен“, рекол ПР менаџерот на Цеца за српските медиуми.