На свадбената веселба која се одржала во хотелот “Хајат“, каде што биле присутни голем број на поканети од естрада, во еден момент, сите ги разнежил…

Имено, кога пеачот Адил ја запеал песната “Немогу без тебе ја“, Вељко неможел да издржи и паднал на колена пред својата сакана и цело време и пеел.

Видео