ВЕЧЕР ДОЗНАВА: Нема датум додека не се реши ДРОГАТА ВО МАКЕДОНИЈА

Македонија не го доби најавуваниот датум за преговори за пристапување во ЕУ во јуни, а следното ветување е за октомври. Забележително … Продолжи со читање ВЕЧЕР ДОЗНАВА: Нема датум додека не се реши ДРОГАТА ВО МАКЕДОНИЈА