Има ли нешто поубаво од кулирање на базенче после напорен ден, ако го прашате Ване Маркоскиедно од најпознатите домашни ТВ-лица од помладата генерација – тешко! Нашиот објектив го улови Ване како после напорниот работен ден се опушта на базенот во Скајвелнес. Иако баш и не беше расположен за фоткање, сепак ни откри.

„Ја имам таа привилегија што се вели и базен, и фитнес, и спа да имам во дворот. Но Скајвелнес не е мојот избор само заради тоа, туку едноставно овде атмосферата и условите се одлични. Наутро сакам да пливам, а во вечерните часови после квалитетен тренинг уживам во спа и покрај базенот“, ни откри водителот.

Епа Ване добар ти е рецептот, сега можеби не е за некој деликатес од оние што ги гледаме во твојата емисија, ама подобро е да се држиш до онаа – во здраво тело, здрав дух; отколку до кулинарските специјалитети. Држи си се ти до Скајвелнес!