Ванда Икарди повторно ги провоцираше нејзините следбеници.

Таа е едно од најкоментираните имиња во медиумите и јавноста.

Ванда е активна на социјалните мрежи и често објавува провокативни фотографии каде што покажува премногу, а овојпат таа се соблече за да ја покаже новата тетоважа.