Снимки кои со светлосна брзина се споделуваат на социјалните мрежи.

После срамниот потег на познатата пејачка Дуа Липа каде што објавила фотка од Голема Албанија, таа станала предмет на хумор на социјалните мрежи.

Имено, после нејзините објави,со светлосна брзина на социјалните мрежи видео снимки станале вирални, односно “монтажа“ на кои пејачката пее и игра на некои најпознати српски песни.

Едена од најомилените е оноаа која се појавува меѓу првите, каде што Липа настапува со песна од Весна Змијанац “Идемо преко земље Србије“.

Уште едено интересно видео кое се шири на социјалните мрежи е со кадри од еден спот на Дуа Липа, каде ја пратат стихови од песната “Видовдан“, во изведба на Гоца Лазаревиќ