По цена од 10.000 денари по коњопој, вечерва, во најголем дел без маски кај присутните гости, српскиот пејач Владо Ѓеоргиев одржа спектакуларен концерт.

Овој концерт кој по се изгледа, ќе придонесе за ширење на короната во општина Центар во Скопје, која е втора општина по број на заразени.