Славица Чуктераш го користи карантинот за да ја покажи својата провокативна линија, со што редовно ги радува своите следбеници на социјалните мрежи.

Пејачката облекла кожна сукња и мрежасти чорапи, па ја кренала ногата и направила селфи во огледало.

“Добра си Славке“!, е само еден од низата коментари на сметка на провокативниот изглед на Славица Чуктераш.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on