Во скопската населба Бутел забележано е голем број на полициски службеници и пприпадници на специјалната полиција.

Имено на новоотворениот булевар „Христијан Тодоровски Карпош“, бутелчани видно вознемирени реагираа во нашата редакција.

До сега нема информација од МВР за ситуацијата во Бутел.