Никогаш не знае што може да се случи во емисија во живо. Неочекуваните ситуации се скоро секојдневни, а водителите се навикнати на изненадувања.

Така Јована Јоксимовиќ беше изненадена кога непоканет гостин влезе во студиото на утринската програма и не можеше да го скрие од публиката.

„Јууу! Среќа гледачите не го видоа ова“, скокна Јована, прекинувајќи го гостинот, а Срѓан се обиде да ја смири.

Имаше гостин. Една мала бубачка, пролетна. Не треба да ја чепкаш не мора да го правиш она што го правите сега“, рече Срѓан ипотоа и рече на Јована  додека таа покажуваше на овој непоканет гостин

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SMRDIBUBA ULETELA U STUDIO JUTRA NA PRVOJ: Jovana Joksimović krenula da juri insekta uživo u programu!

A post shared by Silly Telly (@silly_telly) on