На 19.04.2020 во 20,15 часот било пријавено дека на ул.“Радишанска“ по претходна вербална расправија во семејната куќа бил нарушен јавниот ред и мир со меѓусебна пресметка помеѓу И.Ш.(47) и Т.Ш.(46) двајцата од Скопје.

Сочинети записници по чл.7 од ЗППЈРМ.