Не поминува ден Јелена Карлеуша да не ги почести фановите со нова фотка. Ново модно издание. И секогаш е тип топ. Некогаш само секси, а некогаш пресекси. 

Некои од фотките и се толку жешки што се и опасни за машката популација, особено оние со послаби срце. 

Нејзините стајлинзи се уникати, но ретко кој може да ги носи.

Или барем да ги износи како пејачката. 

Ова се дел од нејзините последни изданија, слободно одберете кое најмногу ви се допаѓа. 

И да една од фотките ја тргна од профилот, очигледно затоа што видела дека малку претерала, но не и успеа да го спречи нејзиното појавување во јавноста. 

Ова е спорната фотографија: