На социјалните мрежи се појави фотографија и видео на јутјуб од Боки 13, Катица Јанева и Радмила Шеќеринска, кои нели, се познаваат само од телевизија и кои седат на гости кај Боки во комплексот Орман.

Претпоставуваме дека разговарале за женски работи. 

Или пак за покренување нови или олеснување на постоечки процеси кои ги води СЈО, а за кои Шеќеринска има бизнис интерес.

Во секој случај, Радмила Шеќеринска седи во друштво на двајца осудени, едниот 9 години, другата 7 години за Рекет.

Не се познавале само од телевизија…