Страшна несреќа се случи вчера на наплатната рампа „Света Хелена“ недалеку од Загреб, во која тешко повредени се три лица.

На објавената снимка се гледа како „БМВ“ удира во „Шкода“.

Во Шкодата имало цело семејство, двајца родители и дете.

Како што пишуваат медиумите во регионот, двајцата родители и детето се во кома.

Снимката е страшна, а се очекуваат детали.