Битолската градоначалничка Наташа Петровска на социјалните мрежи ја сподели веста дека е позитивна на Ковид-19.

„Почитувани, по резултатите од денешниот направен тест се утврди дека сум позитивна од Ковид-19.

Следните денови согласно препораките останувам во изолација.

Бидете во добро здравје!“, напиша Петровска во објавата на „Фејсбук“.

Почитувани,
по резултатите од денешниот направен тест се утврди дека сум позитивна од COVID 19.
Следните денови согласно препораките останувам во изолација.
Бидете во добро здравје!

Posted by Natasha Petrovska on Четврток, 03 декември 2020

извор: Makfax