x

Били Берон го напушти Белград, а со тоа и Звезда?

Дали одличниот Били Берон го одигра своето во дресор на Црвена Звезда. Според Спрските медиуми, тој денеска ги напуштил Бекрад и Србија, снимен е на Аеродромот во главниот град на нашиот сосед, а попатно ја дал и многу индикативната изјава која повлекува многу прашања.

„Белград и Звезда ме истретираа на најдобар можен начин, но сега е време за нова авантура и ново поглавје“ – изјавил Берон.

Со ова веројатно кажува дека нема да се врати во Србија, и директно заминува во САД.

sportmedia.mk

© Vecer.mk, правата за текстот се на редакцијата