Познатиот глумец Милош Биковиќ ја поддржал новинарката на N1 телевизија, која во неделата навечер, во емисијата “Hit Tvit” ја навредувал фолкерот Аца Лукас.

Биковиќ на својот Твитер дал јавна подршка на новинарката и застанал во нејзина одбрана, а на пеачот, глумецот му обрнал внимание на обраќање кон жените.

Покрај Биковиќ, подршка и дала и глумицата Лилјана Благојевиќ.

Да потсетиме, фолкерот Аца Лукас, ја навредил новинарката Жаклина Таталовиќ, и тоа на сметка на физичкиот изглед. Останатите гости во студиото, само молчеле.